22 33 33 33

Personvernerklæring

16.07.18

Spice følger personopplysningsloven og respekterer din rett til personvern. Hos oss skal du være trygg på at vi behandler dine opplysninger på en sikker måte. Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger er Spice Holding AS ved daglig leder, Postboks 4222 Nydalen, 0401 Oslo.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Først vil vi gjøre oppmerksom på at det er fullt mulig å besøke vår nettside uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Vi samler inn personopplysninger for å gjøre oss i stand til å levere produktet som er bestilt, samt nødvendig informasjon som gjør kunden i stand til å betale for sitt produkt.

Videre følger informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende for besøk på vår nettside og ved henvendelser på telefon 22333333.

Hvilke personopplysninger ber vi om?

Ved bestilling per telefon 22333333 eller online spice.no, samler vi opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne oppfylle en avtale.

For privatkunder gjelder dette navn, telefonnummer, leveringsadresse/sted for henting, antall kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling samt eventuelle rabatter. Kunder som bestiller via våre hjemmesider må i tillegg oppgi en e-postadresse.

For bedriftskunder som har eller ønsker avtale om faktura, vil vi registrere bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer til kontaktperson og bedriften, samt fakturaadresse. Som regel vil vi også be om en epostadresse til kontaktpersonen i bedriften.

Alle våre fakturakunder blir kredittvurdert.

Hvordan brukes personopplysningene?

Personopplysningene vi lagrer benyttes for å kunne oppfylle en avtale og sikre riktig mat, på riktig sted - til avtalt tid. Opplysningene vi lagrer gjør oss også i stand til å finne tilbake til din bestilling dersom det skulle oppstå spørsmål i ettertid.

Dersom du ønsker å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi benytte samtykke som behandlingsgrunnlag og det gir du ved å registrere e-postadressen din på våre nettsider.

Utlevering av personopplysninger

Opplysningene vi samler inn, blir ikke utlevert til tredjepart, så sant det ikke er mistanke om noe kriminelt i forbindelse med bestillinger hos oss. Opplysninger vil i slike tilfeller kunne utleveres til Politiet. Slike henvendelser skal rettes til behandlingsansvarlig.

Retten til å kreve innsyn/retting/sletting

Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette på din Min side. Hvis du allerede er kunde hos oss, men ikke har bestilt via internett tidligere, kontakter du kundeservice på telefon 22333333 for å få tilgang til din side. Det er også mulig å ringe oss for å få opplyst den informasjonen vi har lagret om deg på det telefonnummeret du ringer fra. Ønsker du å avslutte kundeforholdet og samtidig få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register må du sende en epost til kundeservice. Før sletting kan gjennomføres må det være avklart at dette ikke strider mot lagringsplikt etter lov. (For eksempel bokføringsloven)

Flere spørsmål?

Kontakt oss på 22333333 eller kundeservice@spice.no